ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ!

Την μεγάλη χαρά είχαμε πριν από μερικές ημέρες, να παρευρεθούμε σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη τύπου στο Μουσείο Ηρακλειδών, στα πλαίσια του Έτους φιλίας Ελλάδας – Κίνας, για την παρουσίαση της συνεργασίας του Μουσείου με το Μουσείο Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας στο Πεκίνο!

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΛΕΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ!

Το Μουσείο Ηρακλειδών παρουσιάζει υπό την Αιγίδα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού την ιστορία της Ελληνικής Πλεύσεως στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μια ιστορία ναυτικών ταξιδιών, ναυπηγικών επιτευγμάτων, διακίνησης ιδεών και τεχνολογικών εξελίξεων, σε μια νέα έκθεση με τίτλο "Πλεύσις"! Τώρα εμπλουτισμένη με νέα ενότητα για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων!

Διαβάστε Περισσότερα

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!

Νέο εικαστικό εργαστήριο το Δεκέμβριο από το Μουσείο Ηρακλειδών με εικαστικές δημιουργίες εμπνευσμένες από σημαντικούς καλλιτέχνες, για παιδιά 8-12 ετών υπό τον σχεδιασμό και την επιστημονική επιμέλεια της εικαστικού Ελένης Παπαδάκη!

Διαβάστε Περισσότερα

“POISON” @ ΚΩΝΕΙΟ THE BAR!

Η εταιρεία πολιτισμού "Πeripatos" διοργανώνει στο πλαίσιο των 4 χρόνων λειτουργίας του art room Konio the bar την έκθεση ''Poison''. Poison: Δηλητήριο, δηλητήρια, πραγματικά/ φανταστικά/ ψυχικά. Άνθρωποι δηλητήρια. Καταστάσεις που μας δηλητηριάζουν!

Διαβάστε Περισσότερα

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 13ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ!

Την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 στις 18:00, ανοίγει για 13η συνεχή χρονιά η αυλαία του Πανοράματος Οικολογικών Ταινιών με τίτλο "Παράθυρα στον Πλανήτη" που διοργανώνει η «ΕΛΛΕΤ» με επίκαιρα θέματα περιβάλλοντος, μέσα από την αντισυμβατική ματιά 18 σημαντικών ελλήνων και ξένων σκηνοθετών!

Διαβάστε Περισσότερα

“INKKTERACTIONS”!

«Όταν το μελάνι ανακινεί τα γρανάζια της κοινωνικής συνύπαρξης»! Η εταιρεία πολιτισμού "Πeripatos" διοργανώνει στο art room του Konio the bar την έκθεση: ▪ InKKteractions▪!

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2

Ads

Το prasinizo.gr στο Facebook