ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ TIMBERLAND ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ!

Μετά από πειράματα πολλών μηνών, η Timberland μας παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με τη Thread, που βρίσκεται στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, μια νέα σειρά παπουτσιών, και όχι μόνο, από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια!

Διαβάστε Περισσότερα

ΝΕΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΙΝΕΡΒΑ «ΧΩΡΙΟ ΑΕΙΦΟΡΟ»!

Από το 2011, σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ) και του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», η ΜΙΝΕΡΒΑ δεσμεύεται, ενισχύει και ανταμείβει τις Ορθές Γεωργικές Πρακτικές που αποσκοπούν στην αειφόρο ανάπτυξη.

Διαβάστε Περισσότερα

ΗΛΙΑΚΟ & ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!

Οι χαλαρές βόλτες στην Αθήνα ανεξαρτήτου εποχής είναι μια υπέροχη ευκαιρία να ανακαλύψεις κρυμμένους θυσαυρούς! Εμείς ανακαλύψαμε ένα από τα λίγα περίπτερα, αν όχι το μοναδικό, που χρησιμοποιούν την ενέργεια του ήλιου και του αέρα για την ηλεκτροδότηση τους!

Διαβάστε Περισσότερα

«ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΖΩΗΣ»!

Mια προσπάθεια να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή και μεταποίηση οργανικών προϊόντων στις Σπέτσες, δίνοντας παράλληλα απαντήσεις σε κάθε μας ερώτηση για όλα τα ανθρώπινα προβλήματα που βρίσκονται στη φύση!

Διαβάστε Περισσότερα

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ DENIM ΤΗΣ H&M ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ!

Φέτος το Σεπτέμβριο, η H&M θα παρουσιάσει 16 νέα στυλ τζιν, κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο βαμβάκι από υφάσματα που συλλέγονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Garment Collecting” στα καταστήματα H&M, δημιουργώντας ένα κλειστό κύκλο ζωής του ρούχου για ένα πιο αειφόρο μέλλον στη μόδα!

Διαβάστε Περισσότερα

ΤΡΕΛΑ, ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ & ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ "ZOOSTA"!

Πως μπορεί ένας νέος δημιουργός από τη Θεσσαλονίκη, ένας..μουσικός κρουστών με έντονες καλλιτεχνικές ανησυχίες, να..πεταχτεί μέχρι την Βραζιλία και να καταλήξει σε μια από τις τελευταίες εκθέσεις χειροποίητου “Handmade Dreams”??

Διαβάστε Περισσότερα

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ & ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑ!

Στην επίσκεψή μας στην τελευταία έκθεση χειροποίητου “Handmade Dreams” ως Χορηγοί Επικοινωνίας, μια ιδιαίτερη δημιουργός, η Πηνελόπη Πετσινού ή αλλιώς “Mpaf-Design”, μας τράβηξε την προσοχή όχι μόνο για την ευχάριστη προσωπικότητά της και το χαμόγελο, αλλά και για τα κοσμήματά της που ήταν φτιαγμένα από χαρτί!

Διαβάστε Περισσότερα

CONSCIOUS EXCLUSIVE BY OLIVIA WILDE @ H&M!

Η νέα συλλογή “Conscious Exclusive” της Η&Μ δείχνει τι μπορεί να γίνει με πιο αειφόρα υλικά, χρησιμοποιώντας υφάσματα όπως κάνναβη, βιολογικό λινό και βιολογικό δέρμα για τη δημιουργία κομματιών με απίστευτα ξεχωριστό στυλ! Και όπως λέει η ίδια η Olivia Wilde, η Αειφορία στη μόδα δεν είναι μόνο απαραίτητη και πιθανή, είναι και μια κίνηση ευθύνης!

Διαβάστε Περισσότερα

Ads

Το prasinizo.gr στο Facebook