• ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ PASCALINE BOSSU ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ!

  ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ PASCALINE BOSSU ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ!

  Από την Πέμπτη 12 Μαΐου έως και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 το Παράρτημα του Μουσείου Ηρακλειδών γεμίζει «Στιγμιότυπα από την Ελλάδα» με τη ματιά της Γαλλίδας εικαστικού Pascaline Bossu!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • “NORDOST” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΒΑΤΟΝ!

  “NORDOST” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΒΑΤΟΝ!

  Το συγκλονιστικό έργο-ντοκουμέντο του Τόρστεν Μπουχστάινερ παρουσιάζεται -σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μακαλιά- στο Θέατρο Άβατον, από τις 6 Μαΐου 2016 και για 8 μόνο παραστάσεις!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ» ΞΑΝΑ ΣΤΟ VAULT!

  ΤΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ» ΞΑΝΑ ΣΤΟ VAULT!

  Μετά τις παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, το "Επάγγελμα Πόρνη" της Λιλής Ζωγράφου σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, επανέρχεται στη σκηνή του VAULT THEATRE PLUS για να κλείσει και τη φετινή άκρως πετυχημένη του σεζόν, με έναν νέο κύκλο παραστάσεων!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • “FROZEN”!

  “FROZEN”!

  O Πολυχώρος VAULT παρουσιάζει το “FROZEN” της Bryony Lavery, the talking heads edition, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λάσκαρη Από Τετάρτη 11 Μαίου έως 2 Ιουνίου 2016 !

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ MEDASSET!

  ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ MEDASSET!

  Τι κοινό έχει η μόδα με την οικολογία και την κυκλική οικονομία; Την απάντηση σε αυτό το γρίφο έχει η περιβαλλοντική οργάνωση MEDASSET που από τις αρχές του 2015 υλοποιεί στη χώρα μας την καινοτόμο ευρωπαϊκή πρωτοβουλία “ Healthy Seas: Νήμα βγαλμένο από τη Θάλασσα” συνδυάζοντας τη μόδα με την οικολογία!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • NATURA AWARDS 2016! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΚΥΡΟ!

  NATURA AWARDS 2016! ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΚΥΡΟ!

  Η Σκύρος, το όρος Κόχυλας και οι δράσεις του Προγράμματος LIFE που υλοποιήθηκε από τον Δήμο Σκύρου, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία βρίσκονται στους 24 υποψήφιους για τα φετινά Ευρωπαϊκά Βραβεία NATURA 2000!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

  ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

  Μιλήσαμε με την Τζένη Διαγούπη με αφορμή την παράσταση «Ο μυστήριος mr Love» που πρωταγωνιστεί, και η οποία παίζεται στο θέατρο Μικρό Γκλόρια σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και Χορηγό Επικοινωνίας το prasinizo.gr!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ & ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ & ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!

  Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο μυστήριος Mr Love» που παίζεται στο θέατρο Μικρό Γκλόρια, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη και με Χορηγό Επικοινωνίας το prasinizo.gr. Με αφορμή την παράταση της παράστασης κάναμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί του!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • «ΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ»!

  «ΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ & ΕΝΑ ΚΑΠΟΤΕ»!

  Το θέατρο Life N’ Arts παρουσιάζει από την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 τη μουσικοθεατρική αντιπαράθεση εποχών «Μια Παναγιώτα κι ένα κάποτε...»!

  Διαβάστε Περισσότερα

 • BOB THEATRE FESTIVAL 2016!

  BOB THEATRE FESTIVAL 2016!

  Το θέατρο φοράει τα.. ανοιξιάτικά του και το γιορτάζει στο Bios: από τη Δευτέρα, 9 έως και την Κυριακή, 15 Μαΐου, το 9o Bob Theatre Festival είναι το γεγονός που όλοι περιμένουμε!

  Διαβάστε Περισσότερα

MAKEDONASBOBFESTIVAL2016
MEDASSETFASHIONPROJECTPASCALINEBOSSU

Συνεχίζεται η δράση συγκέντρωσης ρούχων, της γνωστής εταιρείας H&M σε όλα της τα καταστήματα, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και εξασφαλίζοντας εκπτωτικό κουπόνι για μελλοντικές αγορές των πελατών της!


Από το Μάρτιο του 2013, οι πελάτες της Η&Μ μπορούν να φέρνουν τα χρησιμοποιημένα ρούχα τους σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και εξασφαλίζοντας εκπτωτικό κουπόνι για μελλοντική τους αγορά. Η H&M ήταν η πρώτη εταιρεία μόδας που εισήγαγε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης ρούχων σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

«Ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον, και γι' αυτό προσφέρουμε πλέον στους πελάτες μας μία εύκολη λύση: να μπορούν να αφήνουν τα φθαρμένα ή κατεστραμμένα ρούχα τους στην H&M.», λέει η Dominique Fantaccino, Country Manager της εταιρείας στην Ελλάδα. Μέσω αυτής της παγκόσμιας πρωτοβουλίας, οι πελάτες κι οι πελάτισσες της H&M μπορούν να συμβάλλουν στην εξοικονόμηση πόρων αλλά και στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αποφεύγοντας τη δημιουργία αποβλήτων ρούχων με στόχο τα μηδέν απόβλητα. Γίνονται δεκτά όλα τα ρούχα, οποιασδήποτε μάρκας και σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν βρίσκονται. Σε αντάλλαγμα, ο πελάτης παίρνει ένα κουπόνι 15% έκπτωσης σε ένα είδος της επιλογής του για κάθε τσάντα που παραδίδει. Τα ρούχα που συγκεντρώνουμε διατίθενται για νέα χρήση ή ως πρώτες ύλες για τη δημιουργία νέων προϊόντων.

Η αειφορία αποτελεί σημαντικό τμήμα της προσφοράς της H&M, η οποία επιδιώκει να επιτύχει μηδενικά απόβλητα και έναν κλειστό κύκλο ανατροφοδότησης στην κλωστοϋφαντουργία. Στόχος της είναι να βρει τεχνικές λύσεις, ώστε να μπορεί να επαναχρησιμοποιεί και να ανακυκλώνει υφαντουργικές ίνες σε ευρεία κλίμακα. Τα έσοδα από αυτή την πρωτοβουλία προσφέρονται στο ίδρυμα "H&M Conscious Foundation" για την υποστήριξη της καινοτομίας που αφορά στη δημιουργία κλειστού κύκλου ανατροφοδότησης υφαντουργικών υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:
http://www.hm.com/gb/longlivefashion
http://www.hm.charitystar.com/en/home/

Πηγή/Φώτος: www.hm.com

Ads

Το prasinizo.gr στο Facebook